Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite gulrandig lekstuga


Honung med bismak (och andra biordlekar)

Honungen hade bismak.

-Jag läste om en lyckad binjuretransplantation.
Jag visste inte ens att bin har njurar!

Är lägga bi något man gör med en båt,
eller är det kvällsgöra i bikupan?

För honungsproducenter
är vaxkakan en biprodukt.

Jag fångar laxöringar på kastsspö
med mitt gulsvarta bidrag.

 

 

--------------------
Fotot hämtat från wikipedia
Fotograf: John Severns.
Denna bild har släppts fri till public domain av dess skapare.




Prosa av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-28 15:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Bifogar en applåd
2011-09-03

  walborg
Kul lek med orden.
2011-08-29

  © anakreon VIP
Behörigt beröm bifogas!
Calle
baplåderar
2011-08-29

    ej medlem längre
Åh, vilka rara ordlekar!

Skulle göra sig som barnboksbilder för att utveckla barnens (och vuxnas!) fantasi! Något för en nutida Elsa Beskow att sätta tänderna i . . .
2011-08-28

    ej medlem längre
Tycker om din text,verkligen kul!

"För honungsproducenter
är vaxkakan en biprodukt."


Från mig:

"Humla på visit,

van blomsterarbetare

extra binäring"


/Ann
2011-08-28

  Minkki VIP
bi behållen humor hela vägen, skoj!
2011-08-28

    ej medlem längre
Kul bieffekt: skratt
2011-08-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bigott=nektar
Biform=bimodell
Biflöde=?
Bifalla=bi ramla
Bieffekt=biverkan
Biverkan=biarrangör
Bisarr=bibearbeta
Ja det finns fler!
Kul skrivet av Dig!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)