Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med bilder: katarinaonils.wordpress.com


Enkla lakan i dubbelsäng

1.
Mina lakan
liksom jag
utsträckt
gör underlakanet sitt bästa att hålla för hela
sängen
natten
sömnen
ändå vaknar vi ständigt på samma sätt -
otillräckliga.

2.
Skrynklat
under svettig
naken
ständig oro
inte vara nog.
Nog!
Nu börjar dagen.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-21 08:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen den sortens uppvaknande.
2011-07-21

  Ola Rydberg
Känns som en kamp
där du vinner till slut
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke