Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släpa

Smattrandet mot
fönsterkarmen
en klåda under mina fötter
rosor som piercar min själ

/ den som bär natten mot gryningen
står sedan stilla och andas /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 21:57



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
märklig krock i din text...läser den flera gånger och krocken blir till möte
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan