Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"IGÅR OCH IMORGON"

Forna dagar som gått,

har ristat sår i mitt hjärta ...

Så säg, med vilka mått,

man mäter brännande smärta ...

 

Hur läker man såren,

ristade med eldens lågor ...

Säg, var finns den våren,

som stillar stormarnas vågor ...

 

Är det endast tiden,

som lindrar smärta, läker sår ...

Natten är långt liden,

snart långt från det som var igår ...

 

Kanske finns en morgon,

en ny dag med solljus som gryr ...

Finns det för mig en sån,

så ge mig lyckan, för mig så dyr ...

 

 

© La Magnólia




Bunden vers (Rim) av La Magnólia VIP
Läst 800 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-07-22 15:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörs djupt i sinnet av dina ord som jag kommer att bära med mig
2012-07-01

  Knickedick
Jag var på den stranden.
Där läktes det en del
2011-10-30

  Filosofen2
Tårar rinner för min kind då jag läser så ge mig lyckan för mig så dyr...

Önskar jag hade ett trollspö
som kunde ge dig lyckan åter.
Känner så med dig min vän
gråter då du gråter, skrattar då
du skrattar.

Liten lycka på denna text
finner jag så viktig.

Bokmärker för du är värd varje
liten uppmärksamhet.
då dina texter mig fångar
2011-08-19

  Linda CH VIP
Ett underbart vackert flyt i din gripande text. Berör ända in i själen.
2011-08-15

    maija tuori
Jag känner din smärtan i mitt egen hjärta ..du skriver sä gripande...
så vackert ...hur skulle Du kunna se ljuset om Du inte hade känt motståndar ,Du kommer att njuta glädjen igen ...bli ännu starkare ...
2011-08-12

  Ninananonia VIP
Vackert ändå är detta hopp
hoppet om lyckan
2011-08-06

  Rosen VIP
en vacker text som förmedlar ett starkt hopp, om nya steg framåt...
2011-07-31

  Maria T
Det finns en ny dag
med solljus att sträcka
sig mot
2011-07-30

  jörgen g
Kärleken är det enda som läker...
2011-07-30

  mare VIP
Mycket fint diktat...lägger dikten i mitt "lilla skrin" och sparar..
2011-07-24

  Jaramald VIP
Det river upp ett hav denna vackra text! Skapandet läker!
2011-07-24

    Birgersdotter VIP
lyckan kommer...för du är så dyr....!!!tro mig!!!stark!!!
2011-07-23

  Järnkatten
Mycket vackert och gripande skrivet :)...
2011-07-23

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-07-22

  erkki
Det finns en mycket fin empatiskt röd tråd. Dessutom hålls den ihop väldigt bra rent logiskt och med fina rim. Bravo!
2011-07-22

  Ari Viklund
att sträcka sig för att nå
behöver ibland ta lite tid

då mognad har sin egen
tid i tro hopp och kärlek

men aldrig nånsin sviker

för den som söker finner
2011-07-22

  Heikki Hellman
Tiden botar sår sägs det allmänt. Det är sant. Det har jag själv erfarit, men det kan ta pinsamt lång tid. Om man kan tala om sitt illamående kan återgången till det förra hända skyndsamt. Lycka till!
2011-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte endast tiden, min vän.

Men mycket bra skrivet och väldigt tjusig bild.
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP