Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Norge och världen.


Till Norge

Det stela, hårda och rigida är själva motsatsen till det levande, flödande mångfasetterade livet. Därför är det totalitära, fundamentalistiska, och reaktionära chanslöst mot den öppna, fria demokratiska rättsstaten.


















Prosa av Olof Lagerhorn VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-23 18:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Likt en öppen hand
den kan ge och ta
men en totalitär stat vill
bara all bestämmande-
rätt över allt och alla ha!
En sådan solklar talande
text borde ju fått drivor
med kommentarer!
Jag förstår ingenting!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP