Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertänkt fortsättning

komplicerad tanke

att existera utan att tänka

att alltid göra rätt

utan att utföra någonting tanklöst

men med känsla

medkänsla

befriad från tanke

med känslan som roder

kan allt bara gå fel

helt rätt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-07-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen