Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev jag i 5an, ca 10-11 år gammal


Saknad

Sen jag slutade träffa dig har det vatit tomt inom mig,
jag trodde inte att det fanns någon annan som dig

du var så snäll mot mig
när jag var ledsen tröstade du mig,

du skojade med mig ibland
du småretades med mig ibland,
men ändå så gillade jag dig bättre än alla andra.

Dag och natt tänkte jag på dig,
du slutade,
jag slutade,

vi skildes åt




Fri vers av Nannus
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus