Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klassisk förlorad själ


Rockens dotter

Ciggen i hand, svart runt ögon,
läderjacka på sned med en nit sisådär,
skärpet av silver och
byxorna samma där.

Rockens dotter hon vara
av alla avguda och skåda
ingen veta vad hon verkligt vånda;

vodka för att morgondagen klara
allt hon vill är att slippa blöda.

13 hon är och oskulden aldrig funnits där,
se allt detta lilla barn var
försvann samma dag.

Spriten i hand
och ciggen i mun
allt detta tog bort hennes oskuld.

Ingen mening eller liv hon ha,
sätter sig bakom ratten och drar..




Fri vers av Nannus
Läst 308 gånger
Publicerad 2011-09-17 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Allt hon vill är att slippa blöda"

Jag var själv punkare.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus