Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla dessa crushes....


Du

Jag ser ditt sken,
jag hör din röst.
Jag tänker på dig som tröst.

Jag hör min längtan men inte din
och det ger mig ingenting.

Saknar orden;
jag älskar dig,
jag saknar dig,
jag lever för dig.
Mer än så är det för mig.




Fri vers av Nannus
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus