Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanten

I gruvan har den sitt kall
även i vinternattens valv,
jungfruns vännina den är,

barnen lyckligt leka med dem här
och låter snön ömt smeka.

snön äro tusen och miljontals diamanter
som av jungfrun och barnet beundra.




Fri vers av Nannus
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus