Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fin vänskap är den bästa gåva man kan bli förunnad.


Krans av vänskap



Krans av vänskap

Flätad av

förtroende

tillit

och

kärlek.



Den värmer

och

ger mig trygghet.



Den kräver inget.

inget vatten

ingen näring

ingen ans.



Den bara finns där.




Och det ända jag behöver göra

är att binda en liknande och ge tillbaka.














Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 19:17



Bookmark and Share


  Feminaz
Fint uttryckt!
2011-07-28

    Birgersdotter VIP
Så vackert och fint -underbart att ha en vän att fläta kransen till
2011-07-28

    ej medlem längre
Tjusigt - du ska se att orden är på väg igen tillbaka. Det här är vackert!
2011-07-25

  anits VIP
Mycket vackert, visst är de så
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP