Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
engelsk titel men svensk text


Battle

Irritationen dryper,

blir ilska
blir svart
blir hat

kämpar
Nej, Ja, Nej
kan ej,

vill sjunka ner,
djupt.

Slag på slag,
allt på allt,
bli av, ge allt.

Bubblande ilska,
knappt jag vågar blinka.

Ger dig ett slag sedan två,
vill att det ska försvinna.
Bara gå.




Fri vers av Nannus
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus