Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från djupet

Från djupet jag ropar i en ytlig värld.

Skriker från djupet ingen annan ser,
djupet bland demoner och djävular,

styr hur allt är,
och jag kan inte sätta mig på tvär,
varken agera eller säga som det är,
kan bara göra som de säger allt är.

Kan inte säga;
Hej hur är det med dig?
bara fan ta dig,

försöker säga;
Du är min vän och betyder mycket för mig,
men säger;
Fy fan vad jag hatar dig,
kan du inte bara försvinna från mig.

Fångad i ett fängelse ingen hör eller ser,
slav under djävulens sken
ropar jag i mörkret alla föraktar




Fri vers av Nannus
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-07-27 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus