Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaskulan

Ängeln i glaset där, täckt av glitterkristall,
guldkringlor på var sida,
bok i din hand,
likt ett barn i din änglalika famn.

Tänk själen min tycks tro, att i nattens blund,
bland hjärtats djupaste drömmar var stund
tycks du vakna till liv,

magi i varje vingslag vara,
giva blommor och grönska
i alla drömmar var gång magin rör mitt öra.


Ängel, ängel i rummet där,
med en bok som fredligt gevär,
boken alla vill ha;
boken med alla frågor och svar.




Fri vers av Nannus
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 01:04



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande och vackert
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus