Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja...


Stjärnorna

Stjärnorna klara på himlen är, skänker hopp till världen och dess under där.

barnens vuxna
och
vuxnas barn

hoppas att allt ska bli bra,
hoppet ger dem styrka och mod
när de inte finner ord.

Allt detta är den hemliga världens mod.




Fri vers av Nannus
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-27 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus