Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yeh, inte riktigt vad man önskar sig va....


En far och hans barn

Här är jag,
precis där jag står,
inget är som det var igår,
då vi var två,
en far och hans barn.

Allt förändrades på två röda,
då jag sa; du är en börda,
min far sa desamma och la till;
jag trodde vi hade något vi två,
en far och dotter-relation som då,

men om du känner så,
kan du ta ditt pick och pack och gå,
jag vill aldrig mer se dig,
jag är ej din far mer.

Jag fällde en tår och insåg,
det här är inget nytt,
endast orden utbytta är.

Så nu har jag ingen far
som kan ge mig en kram.




Fri vers av Nannus
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 02:13



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Vi är i samma situation.

Det borde inte bli sådär.
kärlek från sina föräldrar
ska vara villkorslös.

Jag hoppas att du har tak över huvudet.
och att du får känna kärlek.

Tro på dig själv.
våga inte tänka att
du gjort något fel.
Det är han som gjort fel.

Ta hand om dig!
styrkekram.
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus