Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hatar att vara utfryst.....


Try to be Me

Outrage, tears, laughter, loneliness.

Cry, cry out for everyone
make them understand,
try to make them understand,
understand my world too.

Why I am like I am,
why I act like I act.

Whish it was simple,
wish I could fit in,
be accepted,

to become somebody,
to live
to die
to try




Fri vers av Nannus
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-27 20:07



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
I know! tror jag. :) I allafall får jag den känslan.
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus