Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blah bla....bara ord...


Nothing

Scream.

Shout,
give it all.

Nothing,
have nothing,
never had

a family, no,
an opinion,

don't even have me,
no one,
nowhere,

nothing.




Fri vers av Nannus
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-07-28 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus