Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Even if...

Even if,
even if I did,
even if you let me,
even if I should,
I wouldn't,
becouse of you.




Fri vers av Nannus
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-07-28 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus