Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill förstå

Skrik och prat i vindens sus,
jordens skål,
hjärtats mål,
vill inget.

Du se,
jag älska,
du hata,
jag i alla tillfällen
undra.




Fri vers av Nannus
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-07-28 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus