Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årstidernas tjusning


Som guld om hösten



Björken ligger i hårdträning
Viftar med grenar och löv.



Än faller de inte av
som guld om hösten.



Än dansar de för vinden
och skänker skugga
om Moder sol skulle behaga.



Men varför rädas hösten?
med brända färger
och doft av jord.



Höst...levande ljus
mys i soffhörnet
stämning
och eftertanke.



Sommarminnen
i albumet plockas fram
nej inte album
USB-minne.





Till stor glädje.





Om elen fungerar!!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 09:29



Bookmark and Share


  anits VIP
jag tycker hösten är den bästa
årstiden, vackra färger och klar och hög luft
2011-07-28

    ej medlem längre
Hösten är min favorite bland årstiderna - hög lift, slipper svettas och i mörkret kan man kura skymning
2011-07-28

  Maj-Lis VIP
Hösten är vacker...och luften klar
2011-07-28

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet...jag älskar hösten!!!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP