Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tid som jag inte vill tillbaka till.


Rädd att falla tillbaka till de dåliga

Jag är rädd.
Jag vill inte falla tillbaka till det som var.
Jag vill leva som jag gjort nu, och inte som då.
Jag har lagt de där bakom mig, och vill inte uppleva det igen.
Jag vill inte gå igenom allt själv igen.
Jag vill bara att jag ska vara frisk och må bra.




Fri vers av Josefine Dahlberg
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-28 22:48



Bookmark and Share


  Dalliance
Känner igen mig otroligt mycket. Vet hur det är att känna oron gnaga inombords och fråga sig om man kommer att klara det. Men kämpa på och var stark så kommer du inte att hamna där igen! xx
2011-07-28

  Gunilla Karlsson
Lycka till! Texten säger att du är på rätt väg....
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Dahlberg
Josefine Dahlberg