Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte alltid drömma

Vill bara vänta ryggen till verkligheten och drömma mig bort.

Men de går inte, måste inse att man inte alltid kan drömma.




Fri vers av Josefine Dahlberg
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Dahlberg
Josefine Dahlberg