Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En månad känns som en evighet eftersom det känns som jag har känt dig sen barnsben.


Kärlek är underbar

Idag var de en månad sen mitt liv förändrades.
En månad sen jag fick känna hur det känns att någon verkligen tycker om en för den man är.
En månad sen jag vart kär för första gången i mitt liv.
En månad sen jag släppte honom in i mitt liv.




Fri vers av Josefine Dahlberg
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Dahlberg
Josefine Dahlberg