Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvarsel



Tranorna ropar
de flyger över bergen
Afrika väntar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-29 19:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Innehållsrik. många bilder med få ord.
2013-11-19

  aol
underbart
2011-08-04

    ej medlem längre
Fin bild du målar. Kan se hur tranorna flyger över bergen!
2011-08-02

  stenen/ Yv Ericsson
aj aj. det varslet vill man inte bli varlslad. snyggt dock. jag älskar hettan.
2011-07-30

  Katinka VIP
Vackert, fin bild av tranor som lyfter mot horisonten. Hösten är välkommen.
2011-07-29

  Drömfångare
Höstvarsel, ja, men inbäddat i stilla diktrader...
2011-07-29

  Njord
Nej inte än Stanna en stund och njut av sommarens sista månad...
Fin och välformulerad haiku!
2011-07-29

  L Patrik W Johansson VIP
ja själv äter jag tranbär idag, det får bli till deras ära då

jag minns när de kom det var nästan full sommar redan tidigt på försommaren

Be well,
LPWJ
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP