Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hålla nivån

dagarna flyter ut över medelhavet varje dag och vattennymferna verkar ha tystnat. väntar antagligen. väntar på vad?
träden är torra lite länge upp och det är varmare..
sätt mig vid havskanten idag..med pengar till mina nöjen.
en fylla i solen. hämta kraft i mat för att fyllna till igen..gå en sväng.
snacka med nån annan yr jävel. det gäller att hålla nivån.




Övriga genrer av fritz
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-01-04 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz