Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅGVAKT

De känns

som de blir frost

i mitt inre


Jag faras

för de som mognar



så jag söker

en rågvakt



Men jag vet ej

hur stort mitt fält är



De är inte säkert

att den hinner över



innan frosten sej lagt

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-07-31 17:44



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fin.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP