Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SÄJER DU OCH DU VET

Jag säjer

du

till dej

och du vet



Jag säjer

du

igen

och du ler



Jag säjer

du

du


och du förstår


Du ler igen

och tar mej

i din famn



Kyssarna

är heta


Ögonen brinner




Jag säjer

du

du

du


och vi båda


vet




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-07-31 19:52



Bookmark and Share


  arja savela
TYCKER MKT OM
2011-08-01

  Mona Drugge
Passionerad glödande vacker öm kärlek.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP