Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonstund har guld i mun


Bada i ljumma vindar





Ottetimme.


Ser värmen smyga in från havet.



Dimmig och mjölkig

vitar den mitt morgonfönster.



Solen orkar inte än.



Trött som jag.



Frampå dagen

bada i ljumma vindar.



Andas in augustiluften.






Få en sista smekning av sommaren.









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-01 05:31



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hoppas det rör sig om en av flera smekningar, det är mycket sommar kvar ännu!
Calle
2011-08-02

    Birgersdotter VIP
Fin text...underbar rad-få en sista smekning av sommaren
2011-08-02

    Tea Alex
Ja, sommaren den sommaren. Man får ta tillvara på dagarna som är. :) Jag känner att jag blir glad av dina texer. :)
2011-08-02

  anits VIP
Mycket fint och känslosamt
2011-08-01

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Väldigt finstämd dikt...
Gillar också tidiga mornar...
2011-08-01

  jörgen g
Mysig dikt som ger härlig sinnesstämning!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP