Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet med lekande humor


På fastande humör.


Är det bara i MITT bröst det spränger??


Mitt inre, som den hetaste toddyn.

Att avnjuta i små klunkar.


Bestående av:


En del självkännedom

Två delar humor

Tre delar kärlek och relationer

En nypa hat och svartsjuka

Två stora skopor längtan

och till sist

Glädje upp till bägar-randen.


Tilltugg:


Lite knaprig kritik

Lite avundsjuka

Lite: Jag kan bättre!!





Toddyn intages helst på fastande humör.








T




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-01 16:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härligt om att kunna se sig själv som den människan man är! :)
2011-08-02

  Bibbi VIP
Suverän.
2011-08-02

  anits VIP
Den här gillar jag, passar perfekt
just nu, när humöret är som det är
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP