Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har besökt mitt barnbarn...
som frågade mig vad kaffesump var bra för...




Kaffe på gammalt vis


jag ser in i dina ögon
vet att- du inte vet
du är ju bara ett barn.

sen spår jag ditt liv
i kaffesump

osäkra bilder 
lagda i dunkel
alla tecken ligger där
och kan utlösas inom en sekund

men inte kan du hjälpa
inte kan du veta
livets begär

inte kan du bestämma
var, när eller hur
lycka och sorg styr

jag ser in i dina ögon
vet att det är bra nu
du springer din väg

och det syns inga spår av
det gamla- då
spågumman tar sig en på-tår

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-01 17:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skriver så man känner...
2011-09-11

  anits VIP
Så känslosamt och berörande
vackert skrivet
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP