Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar invaderar

Har du rätt att döma mig
när du bara pratat med mig en gång,
du ger inte ens människor en chans

därför möter jag inte din blick


Gör jag rätt eller gör jag fel?


Jag saknar dig varje minut
mina övriga tankar kan du sudda ut med ett leende
jag vill ha dig och jag smakade på orden idag
de smakade oro

därför håller jag tyst


Gör jag rätt eller gör jag fel?



Jag kollar i min spegel
jag kan se allt som borde döljas
och undrar vart det gick fel

Då vänder jag mig om för att glömma
(nästa dag blir det värre)


Gör jag rätt eller gör jag fel?



Dagar fylls med oro och hat
ångest skär och skadar
Jag vet vad som måste göras

Ändå är det kvar


Gör jag rätt eller gör jag fel?




Fri vers av Missvoice
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 19:06



Bookmark and Share


    Fjärilsflickan
Får jag fråga vad du syftar på? <3
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice