Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den värld jag älskar

Jag mår nog aldrig bättre än va jag gör när jag dansar
allt stängs av och jag blir jag
det är som att gå in i en drömvärld
allt känns helt fantastiskt

vi är två som känns som en
det är som om vi finns för att vara just där
jag glömmer hur många danser som gott
jag vill aldrig att det ska ta slut
det behövs ingen bra låt,
det som behövs är en trevlig människa
med lite flyt sedan är jag FAST




Fri vers av Missvoice
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-10 09:41



Bookmark and Share


  Hizzan
Jag känner igen mig <3
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice