Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drama....

Jag vill att alla ska må bra
men hur ska man göra när det är omöjligt?
jag har gjort mitt val,
det gör mig glad,
det gör dig glad

men det skadar samtidigt en tredje, fjärde och femte

Jag vill se er alla le
det vill han också

men det val som gör att vi mår bra
gör att ni mår dåligt

den förste han klagar
gräver ner sig och
slänger även lite jord på mig om han får chansen

den andre han leer och är glad för mig skull
men inners inne hoppas han
att han en dag ska få ha mig så igen

den tredje hon klagar hon med
är oförskämd och säger att det är hans fel
hennes tur och att jag förstört

men i kärlek finns ingen turordning man väljer inte riktigt själv
det som sker, sker. det man ångrar får man stå ut med
den rätta släpper man aldrig, då blir det ingen mer.

en äkta vän blir glad,
ledsen i hemlighet
ja du döljer det men jag ser
jag skiter då i att du bara ska va tyst
och lyssnar lika mycket som om det handlade om någon annan
visst det är svårt att göra nått åt det
jag ångrar ju inte mitt val
men att jag ställer upp även när det är jobbigt för mig
visar att jag är den vän jag vill va
jag är som jag vill bemött




Fri vers av Missvoice
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice