Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att hitta alla bitarna


Pussel

Sitter vid bordet
med mitt pussel.
Jag har kommit
en bit på väg.
Vissa bitar har
gått smidigt och
lätt.
Andra är knepigare
och vill liksom inte
hitta sin plats.
En del mörka och grå
andra stora och
glittrande.
magiska.
Många vardag-blå.
En del helt underbara!
Det svåra är att jag
försöker lägga pusslet
utan en färdig bild utom
min inre.
Min intuition och känsla.
Letar och letar bland
bitarna.
En viktig bit saknas !
Ska jag nånsin hitta
den?
Jag sitter här mitt i
livet och lägger mitt
livspussel!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-01 21:56



Bookmark and Share


  Järnkatten
Det är ett ständigt pyssel, applåder!!
2011-08-03

  Mona Drugge
Lite sorgset vemod men fin. Speciellt det sista raderna är vackert.
2011-08-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det kanske är som med legobitar - de kan kombineras på många olika sätt.
2011-08-02

  anits VIP
Mycket fint skrivet, du hittar
säkert den sista pusselbiten.....
2011-08-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
livets pussel, inte alltid lättlagt
2011-08-01

  La Magnólia VIP
En fin jämförelse .. våra liv är som ett pussel. Ända från det att vi är små börjar vi foga samman en bit i taget ... Kanske var det som lättast då .. men med tiden kommer bitar som är svårare att finna .. speciellt när bilden i sinnet inte är helt klar. Med tålamod hittar du den där vackra värdefulla biten ... sparar ...
2011-08-01

    ej medlem längre
Fint..den biten finns också..! Du hittar den !
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP