Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olyckliga fåglar

jag har sett bilder
av olyckliga fåglar

de som klippts av sina vingar
verklighetens fångar
längs med vägar där tung trafik

hotar dem till livet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 22:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, det gör ONT att läsa, håller med, men den är väldigt bra!
2011-08-01

    ej medlem längre
Det gör ont i hjärtat att läsa detta . . .
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP