Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv

yxan
låg där och väntade

länge

försökte
förringa
betydelsen

försökte
tränga bort

till slut slog den ner

hårdare än jag någonsin kunde tro




Fri vers av franz
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 23:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ah. du skriver så bra om det. gör jävligt ont.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz