Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närvaro

tystnad
det blev tyst

skräcken kom krypande
svetten
ångesten

någon slog kniven mot sitt glas

spänningen fanns inte

ångesten växte
tystnaden i själen

växte

tystnaden
växte




Fri vers av franz
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-02 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz