Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver man en liten påminnelse...


Se

Ibland är det
nyttigt att se
det vardagliga
hemtama
med andras ögon
för att öppna dina
egna ögon och
inse så mycket du
har runt omkring
som är underbart.
Du hade bara slutat
se en stund.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 01:08



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så Insiktsfullt. Att kunna uppmärksamma o se lite klarare än innan.
2011-08-02

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-08-02

  Fredrik P. VIP
en semesterresa
kan bidra till att
se sin vardag på
ett nytt sätt. tack
för påminnelsen!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP