Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet kroppen svaret långt före dig själv!


Lyssna

När du slutat
höra på vad
din inre röst
ropar
då är det dags
att sätta dig ner
och lyssna!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-02 09:18



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så sant.
2011-08-02

    ej medlem längre
Smarta ord !
2011-08-02

  Fredrik P. VIP
helt rätt och viktigt!
2011-08-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Alldeles riktigt.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP