Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklås

Livet går ibland
liksom i baklås
Hejdar sig själv
utan att riktigt
förstå varför!
Lite hack i motorn
Behöver lite påfyllning!
Svänga av och åka en
en annan väg!
Andas ny luft
och känna
vinden ta tag i
ditt hår!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-02 09:26



Bookmark and Share


  TT
...så sant...vill andas ny luft...men hittar inte rätt vägen...en text som andas framtidstro och hopp...gillar!!!
2011-08-22

  Mona Drugge
Känner igen dessa baklås som bara går runt, runt i samma cirklar.
2011-08-02

  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-08-02

  La Magnólia VIP
Så fin beskrivning! .. Det känns just så ...
2011-08-02

    tramp
KLOKT OM LIVET

APPLÅD !
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP