Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att det som var så rätt kunde bli så fel..


En saknad känsla

Jag saknar oss
de vi var då!
Känslan
den självklara
kärleken
Nu och för alltid
det trodde vi
benhårt på.
Det var inte alls
svårt
det var som den
ena handsken
funnit den
andre.
Så trodde vi
allt skulle
fortsätta!
Bli gamla ihop.
Ha tid .
Så inbillade vi
oss det skulle vara
Medan vi var
för upptagna
av livet och tider
så det som
verkligen betydde
nått
flög sin väg
genom fönstret
obemärkt
som flyttfåglar
på hösten.
Nu saknar jag
inte längre vi
Inte det vi
tillsammans
blev-
utan oss
som vi
en gång var!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-02 10:05



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Den texten går rakt in i mig, den är där jag nu befinner mig!
2011-10-08

  Yheela
Att inte glömma varandra, det gör så ont att inte längre vara *vi*.
2011-08-16

  Kungsfågeln
Dikt som gör ont... vi blev oss
2011-08-13

  RosieLoveHeart
jättefin älskar verkligen slutet , ryser
2011-08-06

    ej medlem längre
mycket bra beskriven känsla...
2011-08-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vi förändras allihop, ständigt. Det är inte alltid som två personer lyckas ständigt vara så pass i fas att de utvecklas ungefär lika snabbt båda två.
2011-08-02

  Mona Drugge
Smärtsamt att sakna. Men tyvärr en del av livet för många att mötas o sen skiljas.
2011-08-02

    ej medlem längre
Tragiskt..men livet !
2011-08-02

  anits VIP
Mycket sorgligt, men tyvärr händer
det alltför ofta
2011-08-02

  Fredrik P. VIP
sorglig sanning i
ett sent uppvaknande...
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP