Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enkla, det spontana är ofta det finaste.


Kvällstur på cykel



Kvällstur på cykel.

Kaffekorgen fastspänd

på pakethållaren.



Hårda cykelbanor

byts mot slingriga grusvägar.

Lite vattenpölar dröjer sig kvar

Sensommarsol

Leker kurragömma

Vill locka

Ska vi få se solnedgången??

Lite blyg sänker den blicken i trädkronorna.



Fukten smyger kring benen

Det börjar kyla på ryggen

Packar ihop

Återvänder.







Det storslagna har ingen entreavgift







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 10:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter underbart
2011-08-02

    Silverstjärna
Mysig text! :)
2011-08-02

    Tea Alex
Åh jag håller med så precis! En cykeltur i fina omgivningar är värt tusen gånger mer än ställen där man måste betala inträde för att få ha trevligt på det sättet andra har bestämt att man ska ha trevligt på. Ibland kan jag känna att mina finaste sommarminnen är från de promenade jag brukar ta med mina vänner. Att bara strosa runt och ha det trevligt, hinna prata ordentligt och inte ha tider att passa är så underbart. :)
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP