Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen en källa till vederkvickelse


Icke registrerade av medicinalstyrelsen

Öppnar altandörren

ska hämta lite vitaminpiller

Icke registrerade av medicinalstyrelsen.


Gräset fortfarande lite fuktigt.

Björklöven vinkar "Välkommen"

Slår mig ner.


Öppnar medicinskåpet.

2 vackert rosa drageer i form av dalior.

en ännu mer rosa hortensia.

gömd i mullen hela vintern

minne från nollardagen i fjol.

Smakar utsökt!



Men titta! fyra stycken kaktusar i blom.

Nej dom kan vara farliga.

Tuffa innan deras korta tid är till ända.



Letar vidare

eldröda dalior

bra för blodet

höjer hb-et.


lavendeln lite ledsen

men lugnar själen.


Sen dom gula

framfusiga

lite falska

Nej. dom får stå.


Kisar lite förstrött mot solen.

Lyssnar till fåglarna.





Ringer nog återbud till doktorn i morgon.
















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-02 13:33



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Härlig text
Gud har gett oss mycket vackert
till tröst för själen.
2011-08-03

  anits VIP
Underbart
2011-08-02

    ej medlem längre
Kan lätt bli beroendeframkallande . . . :-))
2011-08-02

  jörgen g
Så bra! :)
2011-08-02

  Maj-Lis VIP
Så himla bra
2011-08-02

  Bibbi VIP
Applåder!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP