Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta

I en hög
av
bokstäver
letar jag
efter en
mening.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-02 15:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Kort och konsist, ibland kan det
vara svårt
2011-08-02

  Mona Drugge
Ja, ibland är det svårt att hitta den där meningen som ger bokstav efter bokstav som sen bildar orden. Mycket fint skriver du.
2011-08-02

  Alva Johnsson VIP
Kort och klurig
Bra!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP