Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden skrämmer mig. Men det gör även livet


Klockor av nåd


Mörkret klocka sjung ut, Sjung ut
Tiden är här och resan är slut

Näcktergalens sång är allt jag kan höra
Dess lena ton som lugnar min själ når mitt öra

Livets förbannelse är äntligen bruten
En tid av slag och hårda ord är förfluten

Så min vackra klocka sjung ut, sjung ut
Berätta att mitt lidande äntligen är slut




Fri vers av Jörgen Wickström
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-08-02 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Wickström
Jörgen Wickström