Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du tystnaden?


Jag hör dina steg runt mig

Fallet har upphört

Ta min hand!

Hör du inte?

Tystnaden ekar inte längre




Fri vers av Jörgen Wickström
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Wickström
Jörgen Wickström