Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite fler tankar


Vänta eller Kämpa

världen flyter förbi

försöker hålla fast

orkar inte

mina kära försvinner i fjärran


ser nya som kommer ifatt

snart borta de mä



ska jag fortsätta att vänta





eller kämpa









Fri vers av Jörgen Wickström
Läst 282 gånger
Publicerad 2011-08-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Wickström
Jörgen Wickström