Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorad, IGEN!


Cafepoesi 2.3


Med ett våldtaget hjärta
hon lämnade rummet.
Melankolin tog plats
och spottade ut lyckan
in under bråten
av andra misslyckade förhållanden.

Kvar stod jag
med en förundran i blicken.
Tårar av is
rann ut i en decemberlik
midsommarnatt
(så iskall som orden du sa)

Vi finns inte längre
allting är slut.
Allting är precis så där
som man inte önskar att det vore.





Fri vers av livsstjärna
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-04 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsstjärna