Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så lätt att hitta rätt väg här i livet.


Sjukhusbesök



Sjukhusbesök.

Kallelse

Den o den avd.

Stort sjukhus.



Var ligger???

FINNS EN STOR ORIENTERINGSTAVLA!!

Tack!





Men var finns orienteringstavlan???




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-03 13:23



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Hade min praktik på ett sjukhus en gång.
Gick fel så många gånger så det inte är klokt.

Knepigt läge minsann!
2011-08-03

  anits VIP
Ja, det kan vara lätt att gå vilse
på ett sjukhus
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP